KPEM LUX

Гладка и нежна кожа на лицето

Ако искате лицето ви да бъде нежно и сияйно винаги, това е вашето решение.

Постигни по-гладка, нежна и сияйна кожа на лицето.

Защо е важно?

Под влияениe на възрастта и външните фактори като слънце, студ, вятър, гримове, почистваща козметика и така нататък, кожата на лицето губи своята жизненост, блясък и еластичност. Всичко това води до появата на фини линии в началото. В последствие стават по-дълбоки бръчки и кожата започва да изглежда по изтощена, отпусната и посърнала.

Какво е решението?

Най-добрият начин за превенция и справяне с всичко това е хидратацията и поддържане на колагеновите връзки чрез натурални съставки. Крем Lux подпомага дългосрочното стягането, нормалното омазняване и естественото производство на колаген в кожата.

От Крем Lux може да очаквате 

  • Дълготрайна хидратация
  • Възвръща блясъка на кожата
  • Освежаващо и стягащо действие върху кожата
  • Защитава от вредните UV-лъчи
  • Бори ефективно дълбоките линии и бръчки

как се използва

Нанася се след рутината ви за почистване на кожата.
Поради естественият си състав е подходящ както за дневен, така и за нощен и е идеален за използване като около очен.
Още след първото нанасяне на Крем Lux ще забележите как кожата на лицето се успокоява и става по-нежна.

Представете си колко би била по-приятна на допир и как бихте се чувствали ако кожата на лицето ви можеше е да мека, нежна и с приятен Glow ефект. Как изглеждате в огледалото и се чувствате невероятно, без да се налага да мислите за скриване на нови несъвършенства.

Основното и най-ценно предимство на крема е, че е изцяло натурален. Крем LUX e обогатен с хиалуронова киселина и растителен колаген, имащи забавящо и предпазващо кожата от преждевременно стареене действие. Това превръща Крем LUX в истински дар за всяка кожа.

как действа Krem lux

  • Дълготрайна хидратация
  • Възвръща блясъка на кожата
  • Освежаващо и стягащо действие върху кожата
  • Защитава от вредните UV-лъчи
  • Бори ефективно дълбоките линии и бръчки

Защо да се доверите на
Крем LUX?

Основното и най-ценно предимство на крема е, че е изцяло натурално българско производство. Крем LUX e обогатен с хиалуронова киселина и растителен колаген, имащи забавящо и предпазващо кожата от преждевременно стареене действие. Това превръща Крем LUX в истински дар за всяка кожа.

✓ Дълготрайна хидратация

Доброто хидратиране на кожата е ключът към младостта! 
Крем LUX овлажнява (хидратира) в дълбочина вашата кожа. Уникалното му действие се дължи на натуралния, веган състав на Крем LUX, заради когото кожата усвоява в пъти повече, поднесената й грижа, за разлика от продуктите с неестествени съставки (синтетичната козметика).
От друга страна,  Крем LUX естествено възобновява защитния слой на вашата кожа, която с годините се е подала на вредните влияния на климата и околната реда, както и следите на времето.

✓Освежаващо и стягащо действие върху кожата

Ако кожата на лицето ви е уморена и увиснала, изгубила естествения си блясък и еластичност, решението е Крем LUX ! Крем LUX оказва стягащ ефект върху кожата. Това се дължи на хиалуроновата киселина и натуралните масла, с които е обогатен - така връща естествената еластичност, мекота и нежност на кожата.

✓ Защитава от вредните UV-лъчи

Нещо повече естествения слънцезащитен фактор на натуралните масла в крема защитават кожата от вредните влияния на околната среда през деня и натрупването на пигментации от слънцето. А употребата му вечер действа детоксикиращо в следствие на това дълбоките пори са заличени, белезите елиминирани, а дълбоките линии- попълнени.

✓ Възвръща блясъка на кожата

Още след първата седмица кожата е видимо подхранена и освежена! След продължителна грижа с Крем LUX, няма и следа от увисналата кожа, а вашият тен е видимо избистрен.

27.77 лв. 49.90 лв.

Купи


Отзиви

Ето защо хиляди дами избраха 
Крем LUX като основен продукт в тяхната грижа за кожата

Не мога без крема...кожата ми е толкова мека и блестяща, заслужава си поределено всяка стотинка според мен!!!

Snejina Angelova

Откакто го използваме с дъщеря ми, започнаха да ни бъркат, въпреки че аз съм червенокоса и 20 години по възрастна!  

Mihaela Vasileva

Отдавна не съм попадала на толкова качествен крем за лице наистина.
Благодаря ви ❤️❤️❤️

Emilia Stoicheva

Този с розата и перлите се оказа наистина правилният избор за моята кожа. Малко след като се намажа и тя видимо променя вида си, става по-мека, гладка, свеща, кадифена и блестаща. Наистина съм силно изненада от резултата 🍀🌞

Anika Stoicheva

Ползвам този с розовата вода всяка сутрин и вечер!
Обужавам аромата му ❤️ 
Абсолютно препоръчвам на всяка да пробва!!

Vera Tencheva

След навършването на 45 годишна възраст бръчките все повече започнаха да си личат и кожата ми вече нямаше този свеж вид, за който всяка жена мечтае, докато не открих крем Лукс! След едномесечна грижа мъжът ми първи забеляза промяната!

Gergana Popova

27.77 лв. 49.90 лв.

Купи